RSS
 

Top Badak….Top Maung

18 Feb

Sok inget baheula mun ngadengekeun Kang Ibing ngocoblak di Radio Mara, mun muji sok teu lepas ngomong “Top Badak….Top Maung”. Kuring teu ngarti naon maksudna….Anu pasti ieu teu lepas tina kabiasaanana anu sok resep heureuy.

Meureun mun urang geus top (baca: terkenal) bakal moal lepas tina sifat Maung atawa Badak? Atawa boga sagala kasieun ku rupa2 jalma anu boga sifat siga Maung/Badak? Kadituna bisa jadi…..meureun…urang bakal rubah rupa jadi Maung/Badak….Hiy seyeeemmm…..

Kuring neangan rambat lancah….eh salah tumbu rambat keur “Top Badak….Top Maung”, ngan kapanggih ieu wungkul…….

 

 
No Comments

Posted in Canda, Tokoh

 

Tags: , , ,

Leave a Reply