Download Lagu Happy Asmara Mundur Ngalah  MP3

Download lagu Mundur Ngalah Happy Asmara MP3 Gratis wapka stafaband metrolagu planetlagu dapat kamu download secara gratis di . Untuk melihat detail lagu dan  menhunduh Mundur Ngalah Happy Asmara klik salah satu judul yang cocok, kemudian untuk link download Mundur Ngalah Happy Asmara dan mudah bukan mengunduh di situs.

 

 

DOWNLOAD LAGU

Lirik Happy Asmara – Mundur Ngalah

sak umpomono kowe dadi aku
rung bakalan iso nglakoni sing koyo ngene
aku wes sabar dinggo merjuangke kowe
sing ra perlu weruh koyo ngopo ning mripatmu

wes cukup loro iki
cidro sing tak rasakne
ibarat tali sing wes pedot
wes raiso didandani

uwes ojo gandoli
lungaku ra bakal bali
yen seh sayang karo dek’e
mending aku sadar diri

wes entek anggonku sabar
sabendino ati ambyar
aku mundur trimo ngalah
mergo aku wes ra betah

sak umpomono kowe dadi aku
rung bakalan iso nglakoni sing koyo ngene
aku wes sabar dinggo merjuangke kowe
sing ra perlu weruh koyo ngopo ning mripatmu

wes cukup loro iki, cidro sing tak rasakne
ibarat tali sing wes pedot, wes raiso didandani

uwes ojo gandoli, lungaku ra bakal bali
yen seh sayang karo dek’e, mending aku sadar diri
wes entek anggonku sabar, sabendino ati ambyar
aku mundur trimo ngalah, mergo aku wes ra betah

uwes ojo gandoli, lungaku ra bakal bali
yen seh sayang karo dek’e, mending aku sadar diri
wes entek anggonku sabar, sabendino ati ambyar
aku mundur trimo ngalah, mergo aku wes ra betah